İlkokulumuzda öğrencilerimizin kendisini tanımasını, çevresiyle güvenli, bağımsız, olumlu ilişkiler kurabilmesini, yetenek ve ilgi alanlarını keşfetmesini sağlayıcı, akademik başarı gelişimini destekleyici ve yönlendirici çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.

Benimsediğimiz eğitim pedagojisi çerçevesinde, yalnızca sınav başarısına dönük bir eğitim anlayışı yerine, öğrencilerinde var olan yaratıcı düşünme, sorgulama, seçenek yaratma, çözüm bulma gibi bilişsel becerileri ortaya çıkaran özgün programlar ve etkinlikler uygulamaktayız. “Her çocuk biricik ve tektir.” ilkesi ışığında uyguladığımız eğitim modeli sayesinde öğrencilerimizin özgüvenlerinin, hoşgörülerinin, sanata bakışlarının ve yeteneklerinin, bilime, topluma ve çevreye katkılarının gelişmesini sağlamayı hedeflemekteyiz.

Öğretmenlerimizin eğitim öğretim programlarımızı öğrenci merkezli bir yaklaşımla sürekli yenileyerek çeşitlendirmekte ve çalışmalarımıza ilk günkü heyecanla devam etmekteyiz.