Anaokulumuzda öğrencilerimizin eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, ve bu etkinlikleri en önemli aktörü olarak rol alacağı, dünyanın çağdaş ülkeleri tarafından uluslararası geçerlilikleri almış bir okul modeli uygulanır.

Çocuklarımızın temel gelişimlerini hedef alan, birbirinden farklı birçok etkinliğimiz sayesinde; dil-bilişsel, duygusal, ince-kaba motor, öz bakım ve sosyal  gelişim alanları aynı anda geliştirilir.

Uygulamalarımız, öğrenci merkezli, özgür öğrenmeye olanak sağlayan ve sorgulamaya dayalı tarzdadır. Sosyal-duygusal gelişime verdiğimiz önem sayesinde çocuğun hayat boyu ihtiyaç duyacağı becerileri kazandırmak hedeflenir. Alternatif uygulamalarımız, çocuklarımızda, daha iyi bir problem çözme becerisi ve daha yüksek seviyede eleştirel düşünce gelişmesini sağlar. Ayrıca, öğrenmeye duyulan heyecan teşvik edilir ve öğrenme isteği muhafaza edilir.

Klasik okul öncesi eğitim kavramlarının dışında özel bir eğitim pedagojisi ortaya koyan okulumuzda, öğrencilerimizi farklı bir gelecek için yetiştirmek amacıyla çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla devam etmekteyiz.