1965 yılında kurulan Fen Bilimleri kurulduğu yıldan bu yana öğrencilerinin sınavlarda elde ettiği başarılarıyla ülkemizin en seçkin eğitim öğretim kurumu olmayı başarmıştır.

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Ümraniye Anadolu Lisesi olarak, yüksek başarıyı hedefliyor ve öğrencilerimizi başarılı bir birey olmanın yanında kişisel ve sosyal gelişim alanlarında da destekleyen bir eğitim sunuyoruz.

Alanında tecrübeli eğitim kadromuzla öğrencilerimizi yüksek öğrenime tam donanımlı bir şekilde hazırlıyor, çeşitli seminerler ve etkinliklerle ilgi alanlarını ve güçlü yanlarını keşfetmelerine olanak sağlayarak gelecekteki kariyer ve sosyal hayatları hakkında bilinçli kararlar almalarına yardımcı olacak beceriler kazandırıyoruz.

Sinem DEMİRCİOĞLU

OKUL MÜDÜRÜ