BASKETBOLDA İLÇE 1.SİYİZ

İlçemizde düzenlenen Minik Basketbol  Turnuvası'nda okulumuz üst üste 3.cü kez ilçe şampiyonu olmuştur.


 

SATRANÇTA BÖLGE BİRİNCİSİYİZ

                 

 

2018-2019 İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği İstanbul geneli tüm resmi ve özel okulların katılımıyla üç ayrı bölgede yapıldı.

İstanbul 3. Bölgeden turnuvaya katılan okul takımımız turnuva sonunda ilkokullar kademesinde bölge birincisi olmuştur.

26-27-28 Şubat tarihlerinde düzenlenen turnuvaya Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Küçükçekmece, Güngören, Silivri ve Arnavutköy ilçe okullarından minikler kategorisine toplam 47 okul takımı katılmıştır. Bu kategoride okulumuzu; Roza Aslan, Mehmet Ziya Yazıcı, Rengin Aslan ve Gökdeniz Poyraz’dan oluşan takımımız temsil etmiştir. Zorlu geçen 6 turda okul takımımız bütün maçlardan başarıyla ayrılarak, kayıpsız, birinci olmayı başarmıştır.

Öğrencilerimizi ve satranç öğretmenimiz Doğan Akpulat’ı emeklerinden dolayı kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

RİTMİK CİMNASTİKTE ÖĞRENCİMİZ ADA GEZER 'DEN 1.LİK

Okulumuz 2.Sınıf öğrencisi Ada GEZER 21-23 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinde,bu yıl 8.si düzenlenen Uluslararası "Sevela Mujic" RG Cup'da Serbest seride yarışarak kendi yaş kategorisinde 1.olarak bizlere gurur yaşattı.Fen Bilimleri Ailesi olarak öğrencimize,ailesine Ritmik Cimnastik Spor Kulübüne ve Antrenörü Hilal Arabacıyı tebrik eder, başarılar dileriz.

KIZLARIMIZDAN SATRANÇTA ÇİFTE KUPA

Kız öğrencilerimiz satranç turnuvalarından kupayla döndüler.

İlk kupa 8-9 Eylül 2018 tarihlerinde Avcılar’da düzenlenen özel bir satranç turnuvasında yarışan öğrencimiz Roza Aslan’dan geldi. 2008 ve 2009 doğumlu öğrencilerin oynadığı genel kategoride (kız-erkek) Roza, başarılı bir performans göstererek ikincilik kupası kazandı.

6-7 Ekim 2018 tarihlerinde Büyükçekmece Belediyesi ve Dinamik Satranç Kulübü iş birliğiyle düzenlenen satranç turnuvasında ise bu sefer Rengin Aslan Birincilik kupası kazanmayı başardı. 2010 ve 2011 doğumlu öğrencilerin yarıştığı genel kategoride oynayan Rengin, tüm karşılaşmalardan galip gelerek tam puanla birinci oldu. Rengin aynı zamanda kızlar kategorisindeki birinciliğiyle de ikinci bir kupa kazandı.