“Bilginin gücüne inanıyoruz, kültürün gücüne inanıyoruz ama eğitimin gücüne daha çok inanıyoruz”.

2019- 2020 Eğitim Öğretim Yılına Coşkuyla Başladık

Öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri eşliğinde tören alanına girmesiyle başlayan açılış törenimizde, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz ise tören alanına 8. sınıflarımız eşliğinde giriş yaptılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürümüz Nihan GÖRAL BOYALI “2019- 2020 Eğitim Öğretim Yılı” açılış konuşmasını yaptı. Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin oryantasyon döneminde öğrendikleri şarkıyı söylemelerinin ardından okul başkanımız Övgü ELMAS’ın tüm okul öğrencilerimize “FBO Andı”nı okutması ve “İyi dersler!” dilekleriyle törenimiz sona erdi.
Öğle yemeği sonrasında düzenlenen etkinliklerle öğrencilerimiz açılış gününü daha eğlenceli ve şenlik havasında geçirdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız.