Astronomi Günlüğü

Öğrencilerimizin astronomiye olan ilgisini arttırmak ve merak duygusu uyandırmak amacıyla hazırladığımız “Astronomi Günlüğü” başlıklı etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

5.sınıf öğrencilerimizden Umut Ekin AYDIN ve Deni KAVALCI hazırladıkları astronomi sunumlarını anaokulu ve ilkokul öğrencileri ile paylaştılar.

Kelebek sınıfı öğrencilerimiz roket modeli yaparak roketlerini uçurdular. 1.sınıf öğrencilerimiz renkli pul ve boyalarla Evren modeli yaptılar.  2.sınıf öğrencilerimiz takımyıldız modelleri yaparak el feneriyle duvara yansıttılar. 3.sınıf öğrencilerimiz Ay’ın evrelerini gösteren kitapçık hazırladılar. 4.sınıf öğrencilerimiz kil kullanarak meteor modelleri yaptılar ve farklı renklerde boyadılar.

Fotoğraflar için tıklayınız.