Anıtkabir Ziyareti

Fen Bilimleri Okulları olarak 12 Kasım 2018 Pazartesi günü Ankara’ya gerçekleştirdiğimiz gezimiz Anıtkabir ziyareti ile başladı. Sayın kurucumuz NAZMİ ARIKAN ve Yakacık Kampüs Müdürümüz DİDEM ÖZKAN eşliğinde Ata’mızın huzurunda öğrencilerimizle birlikte resmi tören gerçekleştirildi. Ardından öğrencilerimizin akademik başarısını ve motivasyonunu olumlu etkileyeceğini düşündüğümüz gezilerimiz başladı. İlk önce Anıtkabir’de bulunan Atatürk Müzesini gezdikten sonra ilk TBMM binasını ziyaret ettik ve halk egemenliğinin ilk adımı olan bu yerde M. Kemal’in konuşma yaptığı meclis kürsüsünü ve odasını ziyaret ettikten sonra ilk meclisimizin önünde anı fotoğrafımızı çektik. Daha sonra Anadolu Medeniyetler Müzesine gittik. Geçmiş dönemlerde Anadolu’da yaşamış ilk insanların ve kurulmuş ilk medeniyetlerin kazı sonrasında çıkmış eşyalarını ve yaşam şartlarını öğrenip o dönemleri anlatan hediyelik eşyalarımızı aldık.

Fotoğraflar için tıklayınız.