“Bilginin gücüne inanıyoruz, kültürün gücüne inanıyoruz ama eğitimin gücüne daha çok inanıyoruz”.

2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılına Coşkuyla Başladık

Öğrencilerimizin sınıf öğretmenleri eşliğinde salona girmesiyle başlayan törenimizde anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz tören salonuna 8. sınıflarımız eşliğinde giriş yaptılar.

Genel müdürümüz Ömer ORHAN eşliğinde okul başkanımız ve 1. sınıflardan iki öğrencimiz Atatürk’e saygılarımızı sunmak üzere çelenk koyma seremonisini gerçekleştirdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürümüz Nihan GÖRAL BOYALI 2018- 2019 eğitim öğretim yılı açılış konuşmasını yaptı. Okul başkan yardımcısı 8. sınıf öğrencimiz Nevzat Berkin ÇETİN’in tüm okul öğrencileriyle birlikte “FBO Andı”nı seslendirmesi ve “İyi dersler!” dilekleriyle törenimiz sona erdi.

Fotoğraflar için tıklayınız.