Sayın Velimiz,

Öğrencilerimizin 2018-2019 eğitim öğretim yılında kullanacağı kitapların satışıhttp://www.beyazadam.com/fenbilimleri/ internet adresi üzerinden yapılacaktır.

Okul kıyafetlerinin satışı ile ilgili okul müdürlükleriyle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

05 Eylül 2018

Saygılarımızla;

Fen Bilimleri Okulları Genel Müdürlüğü

Sayın Velimiz,

Sistemimiz üzerinden beş adımda alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz:

Sisteme Giriş

Veli TC no ve öğrenci TC no son 6 haneleri ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

Bu bilgiler kurumunuz tarafından onaylandıktan sonra sistem öğrenciyi tanır ve doğrudan satın alması gereken ürünleri listeler.

Kitap Seçimi

Kitap listesinde yer alan ürünler doğrudan sepetinize eklenmiş olarak görüntülenecektir. Ancak elinizde var olan ürünleri tekrar satın almanız gerekmez. Bunun için her bir kitabın sağ tarafında beliren kırmızı buton ile ürünü listenizden çıkarabilirsiniz.

Not: bazı ürünler doğrudan okula teslim edilecek öğretmenler tarafından yıl içerisinde öğrencimize verilecektir. Bu ürünler listelerde belirtilmiştir.

Kırtasiye Seçimi

Tıpkı kitap listesinde olduğu gibi ürünler talep edilen miktarlarda sepetinize eklenmiş olarak görüntülenecektir. Aynı şekilde ürünleri sağ taraflarında bulunan kırmızı butona tıklayarak çıkarabilir dilerseniz  adetlerini değiştirerek tekrar sepetinize ekleyebilirsiniz.

Adres Bilgileri

Bu aşamada alışverişinizin özetini ekranda görebilirsiniz. Sepetinizde bulunan tüm ürünleri fiyatları ve adetleri ile birlikte tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Sayfanın altında bulunan teslimat ve fatura bilgilerini doldurarak ödeme sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ödeme Sayfası

Ödemenizi kredi kartı veya banka havalesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde 3D Secure güvenlik sistemi uygulanmakadır.

Havale seçeneğinde ise ekranda belirecek olan banka hesap numaralarını kullanabilirsiniz.

Sayfanın sağ alt köşesinde bulunan "ONAYLA" butonu ile ödemenizi onaylayabilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Alışveriş sonrasında e-posta adresinize alışveriş dökümünü içeren bir e-posta gönderilecektir.

Sorularınız için 0 (850) 532 49 47 veya onlinesatis@beyazadam.com üzerinden bize ulaşabilirsiniz.