“Fen Bilimleri Okullarında Yaşam”

Bilgilendirme Toplantısı

“Oryantasyon Programı”na katılan öğrencilerimizin velilerine yönelik okul müdürümüz Nihan GÖRAL BOYALI tarafından “Fen Bilimleri Okullarında Yaşam” konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Nihan GÖRAL BOYALI sunumunda; akademik takvimden başlayarak okula geliş ve eve dönüş, devam devamsızlık, ders saatleri, beslenme, sağlık, ev çalışmaları, sınavlar, öğrenci takibi, veli görüşmeleri, veli –okul iletişimi, okul kıyafeti, akademik takip (ATP), okul sonrası sanat ve spor çalışmaları, kulüpler, geziler, servisler başlıkları altında açıklamalarda bulundu. Velilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Okul psikoloğumuz Müge ERTÜRK BERBER de okula uyum ve okul fobisi, gelişimsel olarak çocuğun okula hazır olması, çocuğunuza nasıl yardımcı olabilirsiniz ve okul değişimi konu başlıklarını içeren bir bilgilendirmede bulundu.

Fotoğraflar için tıklayınız.