10 KASIMDA ATAMIZI ANDIK

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yıl dönümü nedeniyle Denizli Halk Eğitim konferans salonunda Atamız’a duyduğumuz minneti göstermek için anlamlı bir tören düzenledik. Anma töreninimiz saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Atatürk’ten son mektup, Atatürk hakkında bilinmeyenler ve Dünya liderlerinin gözünden Atatürk ile devam etti. Akdeniz Üniversitesi Felsefe bölüm başkanı Prof. Dr İsmail YAKIT’ın "Atatürk ve İnkilapları","Atatürk ve Din" üzerine anlamlı konuşması ve imza günüyle törenimiz sonlandı. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ilke devrimlerinin izinden giden okulumuz, bir 10 kasımda daha Atamızı saygı sevgi ve minnet içinde andı.