İL ÇAPINDA YAPILAN BİLSEM MÜZİK YARIŞMASI

İl Çapında yapılan BİLSEM MÜZİK YARIŞMASINDAN öğrencilerimiz; Solo Ses , Piyano , Solo Çalgı, Çalgı Toplulukları dallarında derece ve ödüllerle döndüler. Piyano dalında Kayra Demirbağ İL BİRİNCİSİ, Solo Ses dalında Zeynep Ecem Hasanoğlu İL BİRİNCİSİ, Bengü Oruç İL ÜÇÜNCÜSÜ oldu. Solo Çalgıda Elif Çele, Ömer Öztürk ,Beliz Hasat Ergüven ; Piyanoda Defne Ece Humalı ,Defne Rona, Ekin Turan ,Yağmur Altay, Beliz Beşgül , Zeynep Hasçelik , Dide Koçoğlu, Nilsu Köker, Ceren Cin , Egemen Altuntaş; Solo Seste Janbek Baykal , Deniz Serezli ,Duru Kocagöz Jüri Özel Ödülü ; Ece Yerebasmaz Duru Kurnaz, Kuzey Tatlıdil, Selim Ege Karabaş, Azra Şen, Defne Efendiler, Ceylin Cartoğlu Ali Kayra, Şamil Taşdemir, Enis Peyami Safa ,Barlas Semer, Çınar Durmaz, Tuğşat Tutar, Can Kuzey Tuna , İlber Burak Tezcan,Naz Kırmızıgül, Deniz Serezli,Ilgın Koçoğlu, Gül Beyza Topçu, Deniz Çoruh Jüri Teşvik ve Özendirme Ödülünü aldılar.Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.