2017 yılı Cambridge Üniversitesi ESOL sınavları

2017 yılı Cambridge Üniversitesi ESOL sınavları (Starters – Movers – Flyers – KET – PET) sertifika törenimizi, 23 Kasım 2017 Perşembe günü Kurucu Temsilcimiz Sayın Ferhat Belge, Okul Müdürümüz Sayın Ayşe ÖZBELLİ, müdür yardımcılarımız ve saygıdeğer velilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. British Side Temsilcisi Sayın Ülkem BUCKLEY’nin sunumunun ardından, Kurucu Temsilcimiz, Okul Müdürümüz ve İngilizce Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları takdim edildi. 2017 yılı istatistiklerine göre, Beylikdüzü Fen Bilimleri Okulları öğrencilerimiz İstanbul Bölgesi, Marmara Bölgesi ve Türkiye Genel ortalamalarının üzerinde bir başarı sergilemişlerdir. Öğrencilerimizin her biri ile gurur duymaktayız ve başarımızın her geçen yıl artarak süreceğinin bilincinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.