CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 94.YILINDA FEN BİLİMLERİ BEYLİKDÜZÜ OKULLARI HEYECAN VE COŞKU DORUKTAYDI.

Kim benzer bize bizim kadar,

Kim Karadeniz’de horon,

Kim Ege’de efe

Kim Artvin’de bar bizim kadar.

Biz biliriz birbirimizi

Birlikte kurduk cumhuriyeti.

Mustafa Kemal’in yolunda

Birlikte yürüdük aydınlığa.

29 Ekim 2017 Pazar günü okulumuzda ”Cumhuriyet Bayramı” mımızı kutlamak için hazırladığımız tören programını gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin heyecanla ve başarıyla sundukları dramalar ve okul koromuzun seslendirdiği parçalardan yayılan duygu seli bütün izleyicileri etkiledi. Bizi izlemeye gelerek kutlamalarımıza katılan velilerimiz ve tüm davetlilerimiz ellerindeki Türk bayrakları ile gösterilere coşkuyla katıldılar. Tören boyunca zaman zaman hüzünlendik, zaman zaman sevinç duyduk. “Türk milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet yönetimidir.”diyen Atamızın bizlere verdiği, cumhuriyeti muhafaza ve müdafaa etme görevini hiç unutmadığımızı bir kez daha haykırdık.YAŞASIN CUMHURİYET,YAŞASIN ÖZGÜRLÜK,YAŞASIN ATATÜRK ! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TÜRKİYE’M!